Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Skrypt?

.PingwineQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam do was pytanie szykuje serwer (Pomysł tajny) Ale potrzebuje czegoś takiego że mam np. usługę na dajmy dotpay.pl i wygenerowane kody które wpisuje w plik i ktoś wysyła eska przychodzi mu kod i wpisuje np. /kod kodzsms i automatycznie wyszukuje że kod jest dobry i daje mu np. diax itemki ;) Proszę o pomoc dajcie jakiś fajny skrypt i odrazu wytłumaczenie jak go napisać.

6-crop-cr_rrxsqxw.jpg

Opublikowano

Kurde jest taki plugin ale jestem z fona. Pogrzeb w moich tematach.

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Jest to pewnie autorski skrypt. Nikt Ci go za darmo nie udostępni. Napisz temat, że szukasz programisty. ;)

Jedyne co, to wiem, że jest automatyczny Panel SMS na stronkę. Takowych w necie pełno. Polecam od Dramo.

A jeśli chodzi o coś takiego, jak Ty podałeś to nie jest to łatwy skrypt do napisania. ;)

5465845486.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest to pewnie autorski skrypt. Nikt Ci go za darmo nie udostępni. Napisz temat, że szukasz programisty. ;)

Jedyne co, to wiem, że jest automatyczny Panel SMS na stronkę. Takowych w necie pełno. Polecam od Dramo.

A jeśli chodzi o coś takiego, jak Ty podałeś to nie jest to łatwy skrypt do napisania. ;)

Za darmo nikt Ci tego nie udostępni.

zal to jest za free wiem to

ale nie pamiętam nazwy pluguny

Opublikowano

@UP ha ha .. dobry żart... -_- .. za free nikt Ci tego nie napisze.... każdy by chciał mieć coś takiego na swoim serwie... ale to nie łatwe do napisania... jak ktoś tam u góry napisał, poszukaj programisty... Pozdrawiam ;)

95 % WARNA @@@

Yea...

Opublikowano

Napisz na gg 8377757, co do ceny za taki panel www się dogadamy :)

Zapraszam na serwer Minecraft!

NAJTRUDNIEJSZY SERWER MINECRAFTA W POLSCE!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...